Hjem   Info   Datasikkerhet

Slik verner vi om dine data

Vi går langt i å verne om din informasjonssikkerhet når du besøker timeanddate.com.

Illustrasjon
Illustrasjon

Vi overvåker kontinuerlig og har tekniske barrierer for å beskytte din datasikkerhet.

Sikrer dine data

Mer enn en million mennesker rundt om i verden bruker våre tjenester daglig. For å beskytte systemene og brukerne våre mot ødeleggende aktiviteter så har vi innført tekniske virkemidler, kontinuerlig overvåkning og vi oppdaterer jevnlig våre sikkerhetsbarrierer.

De fleste av våre sider og tjenester benytter seg ikke av sensitive data i det hele tatt, og trenger ikke så høy beskyttelse. Våre sikkerhetskontroller er tilpasset potensiell risiko, og tjenester som inneholder sensitiv informasjon er mye sterkere beskyttet.

Sikkerhetskultur

Din tillit er viktig for oss, og åpenhet og ansvarlighet ligger i vår selskapskultur. Vi følger lovverk for å beskytte dine data, og luker ut dårlig reklame:

  • EUs forordning for personvern, The General Data Protection Regulation (GDPR), trådte i kraft i EU 25. mai, 2018 og i Norge 21. juli, 2018. Vi deler ikke private brukedata med tredjepart. Se vår personvernerklæring for mer informasjon.
  • Vi luker aktivt ut dårlig reklame og jobber med anerkjente annonsenettverkstjenester som har filter som fjerner uønskede annonser. Annonseinntektene er vårt levebrød så det er viktig for oss at de er trygge å bruke.

Belønningsprogram

Sikkerhetseksperter er brukt for å gjøre våre systemer enda bedre, og vi inviterer folk til å teste forsvaret vårt og bli belønnet for problemene de finner. Dette gjør vi via HackerOne.

Er du en sikkerhetsekspert (“hacker”) og vil hjelpe oss? Ta kontakt så vi kan sende deg en invitasjon.