Hjem   Info

timeanddate.no – Rett tid på rett sted

Time and Date AS driver nettstedene timeanddate.no, timeanddate.com og timeanddate.de.

Stavanger city, Norway.

Time and Date AS holder til like utenfor Stavanger.

©iStockphoto.com/irakite

Time and Date AS er et aksjeselskap eiet og drevet av grunnlegger Steffen Thorsen. Selskapet er registrert i Foretaksregisteret som NO 988 375 713 MVA.

Time and Date AS har kontorer på Forus i Stavanger.

Jobbe hos oss

Vi er i dag mer enn 20 ansatte fordelt på utviklere, designere og journalister. Med mange forskjellige nasjonaliteter, er arbeidsspråket vårt for det meste engelsk.

Vi annonserer jevnlig etter nye medarbeidere, både til redaksjonelle og tekniske roller, så følg med her, på finn.no og i lokalpressen.

Selv om vi ikke har noen aktive annonser ute, er vi stadig på jakt etter flinke prosjektledere, webutviklere, backend-utviklere, designere o.l. Dersom du vil vite mer, ta gjerne kontakt på epost: webmaster@timeanddate.com og merk den "jobbe hos timeanddate.com".

På nett siden 1995

Verdensuret – World Clock og kalenderen ble publisert på engelsk allerede i november i 1995, som en del av et studieprosjekt. Vårt moder-nettsted, timeanddate.com, ble registrert i 1997 og kom på nett 24. mai 1998, med beskjedne 24 brukere.

Verdens største

I dag har timeanddate.com flere millioner brukere hver dag og er verdens største nettsted for dato og klokke-tjenester med god margin, ifølge statistikk fra blant andre Alexa og Quantcast.

I tillegg til nettsidene, utvikler vi også apper for Android og iOS, samt API-tjenester for utviklere.

Kontaktinformasjon

Vi foretrekker at du kontakter oss på epost: webmaster@timeanddate.com

Dersom du vil sende post, er adressen:

Time and Date AS
Kanalsletta 4
4033 Stavanger
Norway