Hjem   Info   Støtt vårt arbeid

Støtt oss ved å tillate annonser

Vårt nettsted er gratis, men vi trenger inntektene fra annonser for å overleve. Støtt oss ved å slå av adblocker på timeanddate.no. Eller bli supporter, så fjerner vi annonsene på hele nettstedet!

Illustrasjon

Støtt oss ved å slå av adblocker på timeanddate.no.

Lag et unntak i AdBlock

Du trenger ikke å fjerne hele annonseblokkeringen, bare lag et unntak for timeanddate.no

Slik gjør du det:

  • AdBlock: Gå til timeanddate.no og klikk på det røde ikonet med en hvit hånd øverst til høyre i nettleseren. Klikk først på “Don't run on pages on this domain”, og klikk så på “Exlude”-knappen.
  • AdBlock Plus: Gå til timeanddate.no klikk på det røde ikonet med “ABP” øverst til høyre i nettleseren, og velg så “Enabled on this site” (Chrome) eller “Disable on timeanddate.com” (Firefox).
  • uBlock: Gå til timeanddate.no klikk på det røde ikonet med hvit skrift øverst til høyre i nettleseren, og klikk på Av/På-ikonet, slik at det ikke lenger er uthevet .

Så få annonser som mulig

Vi er en gjeng programmerere, web-designere og journalister som ønsker å gi deg de beste redskapene og mest oppdaterte informasjonen vi kan. Helt gratis! Men for å klare dette, trenger vi inntektene fra annonsene på nettsidene.

Vi gjør vårt ytterste for å plassere annonsene slik at det ikke er for mange, og at de ikke er i veien når du bruker timeanddate.no, timeanddate.com eller timeanddate.de. Vi viser maks to annonser per side og vi prøver å luke ut de som er useriøse, feilaktige eller simpelthen irriterende.

Si ifra om upassende reklame

Plagsom annonse? Ta en skjermdump og send bildet til kontakt@timeanddate.no