Illustrasjon av en mann som sitter ved en pult og jobber på en bærbar datasmaskin. En kalender, en klokke og jordkloden kan sees i bakgrunnen.

Time and Date AS

Time and Date AS har kontorer på Forus rett utenfor Stavanger hvor vi drifter og utvikler timeanddate.com, verdens største nettsted for tid og tidssoner. Med gratis online kalendere og tjenester du kan stole på, gjør vi det enklere å organisere livet ditt, både på jobb og hjemme.

Våre norske nettsider tilbyr samme høye grad av nøyaktighet og pålitelighet som vårt moder-nettsted, og det samme gjelder vår tyske utgave, timeanddate.de.

I tillegg til nettsider, lager vi også apper både for Android og iOS.

Er du utvikler? Da kan du prøve våre API-tjenester og bruke våre omfattende databaser for tid og tidssoner, kalendere, høytider og mer i dine applikasjoner.

Kontakt oss

Time and Date AS er et aksjeselskap registrert i Foretaksregisteret som 988 375 713 MVA.

timeanddate.com — verdens største på tid

Illustrasjon av en rakett.

1998

Online siden 1998

Et bilde av flere personer.

2 millioner

Daglige besøk

Illustrasjon av en pil som peker nedover.

5 millioner+

Appnedlastinger

Illustrasjon av en kalender.

7500+

Off. fridager i databasen

Ansatte som sitter i et jobbmiljø.

Teamet

Vi er nesten 30 programmerere, designere, journalister og administrative medarbeidere fra fire forskjellige kontinenter, opptatte av å gi deg informasjon, tjenester, apper og API-er du kan stole på.

Mangfold er viktig for oss. Vi trekker lærdom fra hverandres erfaringer, og våre ansatte speiler vårt globale publikum.

Møt gjengen

Ledige stillinger

Daglig leder

Steffen Thorsen er grunnlegger, eier og administrerende direktør (CEO) i Time and Date AS. Det han startet som studentprosjekt i 1995, har vokst til en verdensledende online ressurs for tid og tidssone-verktøy og mye, mye mer!

Møt sjefen

Portrett av Steffen Thorsen, adm. dr.
Frie journalister som utgjør redaksjonen i Time and Date AS.

Redaksjonen

Journalistene våre leverer korrekt og etterrettelig innhold om alt fra morsomme kuriositeter til komplekse teorier innen astrofysikk. Vil du bli nærmere kjent med våre skribenter?

Møt redaksjonen

Kontorene våre

I juni 2019 flyttet vi inn i nytt, luftig kontorlandskap. Vårt lyse, moderne arbeidsmiljø inspirerer til både kreativitet og sosialt samvær.

Lidenskap for verdensrommet

Under utviklingen av tjenester som involverer sola og månen, er vi blitt litt besatt av astronomi, særlig sol- og måneformørkelser. Vi er stolte av å samarbeide med NASA, ESA, observatorier, astrofysikere og hobby-astronomer over hele verden. Vi drar med oss teleskoper og en enorm mengde datamaskiner og kabler og LIVE-streamer formørkelser og planetpassasjer til hele verden. Så langt har vi strømmet spektakulære formørkelser og planetpassasjer fra steder som Angola, Argentina, Hellas, Marokko, og Ålesund. Og det er flere i vente!

Sjekk våre LIVE-sendinger

Bilde av en mann på et tak med et kamera.
Verdensur, Kalender, Tidsforskjell, Sommertid, Soloppgang, Solnedgang, Månefaser, Meteorskurer, Stjerneskudd, Nattehimmelen, Planeter, Stjernebilder, Offentlige fridager, Helligdager, Solformørkelser, Måneformørkesler, Nedtellinger, Verdensur, Kalender, Tidsforskjell, Sommertid, Soloppgang, Solnedgang, Månefaser, Meteorskurer, Stjerneskudd, Nattehimmelen, Planeter, Stjernebilder, Offentlige fridager, Helligdager, Solformørkelser, Måneformørkesler, Nedtellinger, Verdensur, Kalender, Tidsforskjell, Sommertid, Soloppgang, Solnedgang, Månefaser, Meteorskurer, Stjerneskudd, Nattehimmelen, Planeter, Stjernebilder, Offentlige fridager, Helligdager, Solformørkelser, Måneformørkesler, Nedtellinger

Simplifying life by offering reliable information, quick answers, and great explanations.

Historien vår

Vi lanserte timeanddate.no i 2012, mens vår moder-nettside har vært på nett i over 20 år!

timeanddate.com sin historie (engelsk)

Illustrasjon av en rakett som er i ferd med å ta av.
Illustrasjon av en mann med en kjempestor konvolutt.

Ta kontakt

Du kan nå oss enten via kontaktskjemaet eller send en epost til kontakt@timeanddate.no

Finn oss på kartet eller send post til:

Time and Date AS
Kanalsletta 4
NO-4033 Stavanger
Norge