Møt redaksjonen

Mer enn en million mennesker besøker våre nettsider hver dag. Nøkkelen er pålitelighet, kompetanse og god journalistikk.

Vår redaksjon består av utdannede journalister med mange års erfaring. Vi har grundig kvalitetskontroll på arbeidet vårt, og samarbeider med eksperter for å sikre at innholdet er korrekt og oppdatert.

Konstantin Bikos

Redaksjonsleder

Konstantin leder redaksjonen, og han er redaktør for timeanddate.de, vårt tyske nettsted. Han startet sin journalistiske karriere som vitenskaps- og musikkjournalist i hjemlandet Tyskland. Konstantin har lengst fartstid av skribentene i Time and Date AS siden han begynte i 2010. Ved siden av sin Diplomgrad i journalistikk fra Universitetet i Hohenheim, har han en mastergrad i orientalske- og afrikastudier fra University of London. Konstantin liker å dra på uendelig lange sykkelturer med familien og spille obskure instrumenter.

Portrett av Konstantin Bikos
Erstatningsbilde for Ingvill Brastad

Ingvill Brastad

Researcher

Ingvill startet hos Time and Date AS som researcher i 2020. Hun faktasjekker informasjonen på nettstedet vårt, researcher datoer og fakta om merkedager og ferier over hele verden og holder databasene våre oppdatert. Ingvill hjelper også med norske oversettelser på timeanddate.no. Hun har en bachelor i kultur- og samfunnsfag med studieretning samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet som fagoversetter. På fritiden liker hun å løse kryssord, pusle og studere geografi.

Anne Buckle

Journalist

Anne er husets tidssoneekspert og har ansvaret for å holde nettsidene oppdatert om alt som skjer med verdens tidssoner. Hun er redaktør for timeanddate.no og er også programleder for våre live sendinger av sol- og måneformørkelser. Anne begynte i 2014, og tok med seg over ti års erfaring som fotojournalist. Hun har en bachelor i naturforvaltning og journalistutdannelse fra Universitetet i Stavanger. Hun er veldig opptatt av planter, mat, foto og tur—ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

Portrett av Anne Buckle
 Erstatningsbilde for Mathew Gundersen

Mathew Gundersen

Researcher

Mathew begynte i timeanddate-redaksjonen som researcher i 2021. Han vedlikeholder helligdagsdatabasen og passer også på at innholdet på nettstedet er oppdatert og riktig. Mathew har en bachelor i engelsk litteratur fra University of Buckingham og en master i Ibsen-studier fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i video- og innholdsproduksjon. I fritiden liker Mathew å lese, jogge, spille fotball og svømme i fjordene.

Graham Jones

Astrofysiker & vitenskapsformidler

Graham har vært en del av den utvidede timeanddate-familien siden 2017. Sammen med Anne leder han våre formørkelsessendinger, og han verifiserer og bidrar til astronomistoff på nettstedet. Han har en bachelor i astrofysikk fra Royal Holloway, University of London og en master i vitenskapsformidling fra University of Edinburgh. Før han begynte hos oss så underviste han på universitetet i Shiga i Japan. Han synes ordet for formørkelse på Hindi grahan er skikkelig kult fordi det er nesten det samme som navnet hans.

Portrett av Graham Jones
Portrett av Aparna Kher

Aparna Kher

Journalist

Aparna startet i Time and Date AS i 2012 og dekker temaer som astronomi og fri- og helligdager i hele verden. Hun har jobbet og bodd på tre kontinenter. Utdannelsen hennes består av en BA i journalistikk fra University of Delhi, en MA i internasjonal politikk fra Jawaharlal Nehru University i New Delhi, samt doktorgrad i statsvitenskap fra Binghamton University i New York. Når hun ikke jobber, liker hun å lese mikrohistorier, planlegge fester og lære nye ting.

Georg Rehberger

Journalist

Georg begynte i redaksjonen i August 2020 og er ansvarlig for timeanddate.de, vårt tyske nettsted. Han er interessert i kryssningspunktet mellom vitenskap, teknologi og historie og har en master i vitenskapshistorie og teknologi fra Universitetet i Munchen. Før han kom til timeanddate jobbet Georg innen kommunikasjon av teknologi og som skribent for internasjonale PR og kommunikasjonsfirma. Han elsker mat, typografi og reising.

Portrett av Georg Rehberger
Illustrasjon av en kvinne som holder en gigantisk blyant

Ansatte hos Time and Date AS

Skribentene er ansvarlige for alt tekstinnhold, noe som innebærer langt mer enn å utvide vår omfattende samling av artikler. I tillegg til journalistisk arbeid, består redaksjonsmedlemmenes daglige arbeid av søkemotoroptimalisering (SEO), vedlikehold av databaser, brukervennlighet (UX), markedsføring og oversettelser.

Vi holder brukerne oppdatert om verdens tidssoner og samarbeider med programmerere og designere om å utvikle tjenester. Redaksjonelt arbeid i Time and Date AS er variert, tverrfaglig og flerkulturelt.

Redaksjonsmedarbeidere som har sluttet

Vigdis Hocken

Journalist

Vigdis skrev alle slags artikler for både timeanddate.com og timeanddate.no fra 2011 til 2020. Hun har en cand. mag. i journalistikk, filosofi og historie fra UiO og Oslo Met.