Møt våre journalister og researchere

Mer enn en million mennesker besøker våre nettsider hver dag. Nøkkelen er pålitelighet, kompetanse og god journalistikk.

Vår redaksjon består av journalister og reseachere med flere år erfaring. Vi kvalitetskontrollerer arbeidet vårt grundig og samarbeider med eksperter for å sikre at innholdet er korrekt og oppdatert.

Konstantin Bikos

Redaksjonsleder

Konstantin leder redaksjonen. Han har vært i timeanddate siden 2010 og var tidligere redaktør for timeanddate.de, vårt tyske nettsted. I tillegg har Konstantin skrevet utallige artikler både på engelsk og tysk. Han begynte sin journalistkarriere som vitenskaps- og musikkjournalist i hjemlandet Tyskland. Ved siden av sin Diplomgrad i journalistikk fra Universitetet i Hohenheim, har han en mastergrad i orientalske- og afrikastudier fra University of London. Konstantin liker å dra på uendelig lange sykkelturer med familien og spille obskure instrumenter.

Portrett av Konstantin Bikos
Erstatningsbilde for Ingvill Brastad

Ingvill Brastad

Researcher

Ingvill startet hos timeanddate i 2020. Hun faktasjekker informasjonen på nettstedet vårt, researcher datoer og fakta om merkedager og ferier over hele verden og holder databasene våre oppdatert. Ingvill hjelper også med norske oversettelser på timeanddate.no. Hun har en bachelor i kultur- og samfunnsfag med studieretning samfunnsgeografi fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet som fagoversetter. På fritiden liker hun å løse kryssord, pusle og studere geografi.

Anne Buckle

Journalist

Anne er husets tidssoneekspert og har ansvaret for å holde nettsidene oppdatert om alt som skjer med verdens tidssoner. Hun er redaktør for timeanddate.no og er også programleder for våre livesendinger av sol- og måneformørkelser. Anne begynte i 2014, og tok med seg over ti års erfaring som fotojournalist. Hun har en bachelor i naturforvaltning og journalistutdannelse fra Universitetet i Stavanger. Hun er veldig opptatt av planter, mat, foto og tur–ikke nødvendigvis i den rekkefølgen.

Portrett av Anne Buckle
Erstatningsbilde av Dean Clark

Dean Clark

Journalist

Dean begynte som feature journalist i timeanddate i 2022. Han har flere år med erfaring i journalistikk og kommunikasjon fra Norge og USA. Han studerte ved University of California og har hatt en bred karriere i å skrive for amerikanske aviser, World Report, National Geographic News og mange flere. I fritiden spiller han i bandet Beat Shack som du kan finne på Spotify.

Mathew Gundersen

Researcher

Mathew kom til timeanddate i 2021. Han opprettholder helligdagsdatabasen vår og passer på at vi er korrekte og oppdaterte. Mathew har en bachelor i engelsk litteratur fra University of Buckingham og har også studert norsk litteratur på masternivå på Universitetet i Oslo. Han har tidligere jobbet med journalistikk og innholds- og videoproduksjon. I fritiden liker Mathew å lese, jogge, spille fotball og svømme i fjordene.

 Erstatningsbilde for Mathew Gundersen
Portrett av Graham Jones

Graham Jones

Astrofysiker & vitenskapsformidler

Graham begynte først å jobbe med oss i forbindelse med en formørkelse i 2017. Siden det har han blitt en viktig del av teamet vårt for alt som har med astronomi å gjøre. Han har en bachelor i astrofysikk fra Royal Holloway, University of London og en master i vitenskapsformidling fra University of Edinburgh. Før han begynte hos oss, underviste han på universitetet i Shiga i Japan. Han synes ordet for formørkelse på Hindi, grahan, er skikkelig kult fordi det er nesten det samme som navnet hans.

Aparna Kher

Journalist

Aparna startet i timeanddate i 2012 og skriver om astronomi, romvitenskap og hellig-og merkedager fra hele verden. Hun har jobbet og bodd på tre kontinenter. Utdannelsen hennes består av en BA i journalistikk fra University of Delhi, en MA i internasjonal politikk fra Jawaharlal Nehru University i New Delhi, samt doktorgrad i statsvitenskap fra Binghamton University i New York. Når hun ikke jobber, liker hun å lese mikrohistorier, planlegge fester og lære nye ting.

Portrett av Aparna Kher
Portrett av Georg Rehberger

Georg Rehberger

Journalist

Georg begynte i redaksjonen i august 2020 og er ansvarlig for timeanddate.de, vårt tyske nettsted. Han er interessert i krysningspunktet mellom vitenskap, teknologi og historie og har en master i vitenskapshistorie og teknologi fra Universitetet i Munchen. Før han kom til timeanddate jobbet Georg innen kommunikasjon av teknologi og som skribent for internasjonale PR- og kommunikasjonsfirma. Han elsker mat, typografi og reising.

Ansatte hos Time and Date AS

Vi er ansvarlige for alt tekstinnhold, noe som innebærer langt mer enn å utvide og vedlikeholde artiklene våre. Vårt daglige arbeid består blant annet også av av SEO søkemotoroptimalisering, vedlikehold av databaser, UX (brukervennlighet), markedsføring og oversettelser.

Vi holder brukerne oppdatert om verdens tidssoner og samarbeider med programmerere og designere om å utvikle tjenester. Redaksjonelt arbeid i Time and Date AS er variert, tverrfaglig og flerkulturelt.

Ledige stillinger
Illustrasjon av en kvinne som holder en gigantisk blyant

Redaksjonsmedarbeidere som har sluttet

Vigdis Hocken

Journalist

Vigdis skrev alle slags artikler for både timeanddate.com og timeanddate.no fra 2011 til 2020. Hun har en cand. mag. i journalistikk, filosofi og historie fra UiO og Oslo Met.