Hjem   Klokka   Verden   USA

Flagg for USA Lokaltid i USA

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: USA

Fullt navn: USA

Forkortelser: US, USA

Annet navn: Amerikas forente stater

Hovedstad: Washington

Tidssoner: 6 (Moderland)

Tidssoner tilsammen: 11 inkl. oversjøiske områder

Retningsnummer: +1

 
04:41
UTC -10
 
05:41
UTC -9
 
06:41
UTC -8
 
07:41
UTC -7
 
08:41
UTC -6
 
09:41
UTC -5
Reklame

Klokka i Stater og Føderale distrikt i USA (51 Stater og Føderale distrikt listet opp nedenfor, 13 Stater og Føderale distrikt har flere tidssoner)

Alabamator 08:41Kentucky (eastern part, south) tor 09:41Ohiotor 09:41
Alaska (Aleutian Islands) tor 04:41Kentucky (western part) tor 08:41Oklahomator 08:41
Alaskator 05:41Louisianator 08:41Oregon (east) tor 07:41
Arizona (northeast) tor 07:41Mainetor 09:41Oregontor 06:41
Arizonator 07:41Marylandtor 09:41Pennsylvaniator 09:41
Arkansastor 08:41Massachusettstor 09:41Rhode Islandtor 09:41
Californiator 06:41Michigan (northwest) tor 08:41Sør-Carolinator 09:41
Coloradotor 07:41Michigantor 09:41Sør-Dakota (west) tor 07:41
Connecticuttor 09:41Minnesotator 08:41Sør-Dakotator 08:41
Delawaretor 09:41Mississippitor 08:41Tennessee (east) tor 09:41
District of Columbiator 09:41Missouritor 08:41Tennesseetor 08:41
Florida (northwest) tor 08:41Montanator 07:41Texas (west) tor 07:41
Floridator 09:41Nebraska (west) tor 07:41Texastor 08:41
Georgiator 09:41Nebraskator 08:41Utahtor 07:41
Hawaiitor 04:41Nevadator 06:41Vermonttor 09:41
Idaho (north) tor 06:41New Hampshiretor 09:41Vest-Virginiator 09:41
Idahotor 07:41New Jerseytor 09:41Virginiator 09:41
Illinoistor 08:41New Mexicotor 07:41Washingtontor 06:41
Indianator 09:41New Yorktor 09:41Wisconsintor 08:41
Indiana (north, northwest) tor 08:41Nord-Carolinator 09:41Wyomingtor 07:41
Iowator 08:41Nord-Dakotator 08:41
Kansastor 08:41Nord-Dakota (southwest) tor 07:41

Lokal tid andre steder i USA (1 sted)

Palmyra Atolltor 04:41

Lokal tid i USA sine oversjøiske territorier

Oversjøisk territoriumTypeEksempel-byKlokka
Amerikansk SamoaUnincorp. unorg. territoryPago Pagotor 03:41
GuamUnincorp. org. territoryHagåtñafre 00:41
Nord-MarianeneUnincorp. org. territorySaipanfre 00:41
Puerto RicoUnincorp. org. territorySan Juantor 10:41
USAs ytre småøyerTerritoriumMidwayøyeneFlere
Jomfruøyene (USA)Unincorp. org. territoryCharlotte Amalietor 10:41
USA
09:4108
torsdag 22. februar 2018

Flyplasser

  • John F. Kennedy International Airport, JFK
  • Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport, ATL
  • Los Angeles International Airport, LAX
  • Denver International Airport, DEN
  • O'Hare International Airport, ORD
  • Orlando International Airport, MCO