Hjem   Klokka   Verden   Mexico

Flagg for Mexico Lokaltid i Mexico

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Mexico

Fullt navn: Forente meksikanske stater

Forkortelser: MX, MEX

Hovedstad: Mexico by

Tidssoner: 4

Retningsnummer: +52

 
00:14
UTC -8
 
01:14
UTC -7
 
02:14
UTC -6
 
02:14
UTC -6
 
02:14
UTC -6
 
03:14
UTC -5
Reklame

Klokka i Stater og Føderale distrikt i Mexico (32 Stater og Føderale distrikt listet opp nedenfor, 4 Stater og Føderale distrikt har flere tidssoner)

Aguascalientesons 02:14Guanajuatoons 02:14Querétaroons 02:14
Baja Californiaons 00:14Guerreroons 02:14Quintana Rooons 03:14
Baja California Surons 01:14Hidalgoons 02:14San Luis Potosíons 02:14
Campecheons 02:14Jaliscoons 02:14Sinaloaons 01:14
Chiapasons 02:14Mexicoons 02:14Sonoraons 01:14
Chihuahua (north) ons 01:14Michoacánons 02:14Tabascoons 02:14
Chihuahuaons 01:14Morelosons 02:14Tamaulipas (north) ons 02:14
Ciudad de Méxicoons 02:14Nayaritons 01:14Tamaulipasons 02:14
Coahuila (north) ons 02:14Nuevo León (north) ons 02:14Tlaxcalaons 02:14
Coahuilaons 02:14Nuevo Leónons 02:14Veracruzons 02:14
Colimaons 02:14Oaxacaons 02:14Yucatánons 02:14
Durangoons 02:14Pueblaons 02:14Zacatecasons 02:14
Mexico
02:1434
onsdag 21. november 2018

Flyplasser

  • Lic. Benito Juárez International Airport, MEX
  • Cancún International Airport, CUN
  • Don Miguel Hidalgo y Costilla International Airport, GDL
  • Lic. Gustavo Díaz Ordaz International Airport, PVR
  • General Mariano Escobedo International Airport, MTY
  • Los Cabos International Airport, SJD