Hjem   Klokka   Verden   Canada

Flagg for Canada Lokaltid i Canada

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Canada

Forkortelser: CA, CAN

Hovedstad: Ottawa

Tidssoner: 6

Retningsnummer: +1

 
05:45
UTC -8
 
06:45
UTC -7
 
07:45
UTC -6
 
08:45
UTC -5
 
09:45
UTC -4
 
10:15
UTC -3:30
Reklame

Klokka i Provinser og Territorier i Canada (13 Provinser og Territorier listet opp nedenfor, 7 Provinser og Territorier har flere tidssoner)

Albertasøn 06:45Nordvestterritorienesøn 06:45Prince Edward Islandsøn 09:45
Britisk Columbia (east, northeast, southeast) søn 06:45Nova Scotiasøn 09:45Québec (east) søn 09:45
Britisk Columbia (southeast) søn 06:45Nunavut (east, eastern part) søn 08:45Québec (island) søn 09:45
Britisk Columbiasøn 05:45Nunavutsøn 07:45Québecsøn 08:45
Manitobasøn 07:45Nunavut (west) søn 06:45Saskatchewan (east) søn 07:45
New Brunswicksøn 09:45Ontariosøn 08:45Saskatchewan (west) søn 06:45
Newfoundland og Labrador (the island) søn 10:15Ontario (southwest) søn 08:45Saskatchewansøn 07:45
Newfoundland og Labradorsøn 09:45Ontario (west) søn 07:45Yukonsøn 05:45
Canada
08:4531
søndag 25. februar 2018

Flyplasser

  • Toronto Pearson International Airport, YYZ
  • Vancouver International Airport, YVR
  • Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport, YUL
  • Calgary International Airport, YYC
  • Edmonton International Airport, YEG
  • Winnipeg James Armstrong Richardson International Airport, YWG