Hjem   Klokka   Verden   Russland
Flagg for Russland

Lokaltid i Russland

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Russland

Forkortelser: RU, RUS

Hovedstad: Moskva

Tidssoner: 11

Retningsnummer: +7

 
18:51
UTC +2
 
19:51
UTC +3
 
20:51
UTC +4
 
21:51
UTC +5
 
22:51
UTC +6
 
00:51
UTC +8
 
01:51
UTC +9
 
02:51
UTC +10
Reklame

Lokal tid på steder i Russland med lenker til mer info (132 steder)

Abakanfre 23:51Kostromafre 19:51Salekhardfre 21:51
Amdermafre 19:51Kovrovfre 19:51Samarafre 20:51
Anadyrlør 04:51Krasnodarfre 19:51Saranskfre 19:51
Anapafre 19:51Krasnojarskfre 23:51Saratovfre 20:51
Arkhangelskfre 19:51Kyzylfre 23:51Saskylakhlør 01:51
Astrakhanfre 20:51Lipetskfre 19:51Severo-Kurilsklør 03:51
Barnaulfre 23:51Magadanlør 03:51Smolenskfre 19:51
Belaya Goralør 03:51Magnitogorskfre 21:51Sotsjifre 19:51
Belgorodfre 19:51Makhatsjkalafre 19:51Srednekolymsklør 03:51
Belusja Gubafre 19:51Mezenfre 19:51St. Petersburgfre 19:51
Bilibinolør 04:51Mineralnyje Vodyfre 19:51Stavropolfre 19:51
Birobidzjanlør 02:51Moskvafre 19:51Surgutfre 21:51
Blagovesjtsjensklør 01:51Murmanskfre 19:51Syktyvkarfre 19:51
Bratsklør 00:51Mys Shmidtalør 04:51Teriberkafre 19:51
Brjanskfre 19:51Naberezjnyje Tsjelnyfre 19:51Tiksilør 01:51
Cherskylør 03:51Nadymfre 21:51Tjumenfre 21:51
Chokurdakhlør 03:51Nakhodkalør 02:51Toljattifre 20:51
Deputatskylør 02:51Narjan-Marfre 19:51Tomskfre 23:51
Diksonfre 23:51Nerjungrilør 01:51Tsjeboksaryfre 19:51
Dolgoprudnyjfre 19:51Nizjnevartovskfre 21:51Tsjeljabinskfre 21:51
Dudinkafre 23:51Nizjnij Novgorodfre 19:51Tsjerepovetsfre 19:51
Elistafre 19:51Nojabrskfre 21:51Tsjitalør 01:51
Evensklør 03:51Norilskfre 23:51Tulafre 19:51
Gelendzjikfre 19:51Novgorodfre 19:51Turafre 23:51
Gorno-Altajskfre 23:51Novokuznetskfre 23:51Udatsjnyjlør 01:51
Groznyjfre 19:51Novorossijskfre 19:51Ufafre 21:51
Igarkafre 23:51Novosibirskfre 23:51Ukhtafre 19:51
Irkutsklør 00:51Novyj Urengojfre 21:51Ulan-Udelør 00:51
Izjevskfre 20:51Ojmjakonlør 02:51Uljanovskfre 20:51
Jakutsklør 01:51Okhalør 03:51Ussurijsklør 02:51
Jaroslavlfre 19:51Olenjoklør 01:51Ust-Kamtsjatsklør 04:51
Jekaterinburgfre 21:51Omskfre 22:51Ust-Neralør 02:51
Josjkar-Olafre 19:51Orenburgfre 21:51Velskfre 19:51
Juzjno-Sakhalinsklør 03:51Penzafre 19:51Verkhojansklør 02:51
Kaliningradfre 18:51Permfre 21:51Viljujsklør 01:51
Kamtsjatkahalvøyalør 04:51Petrozavodskfre 19:51Vladimirfre 19:51
Kazanfre 19:51Petsjorafre 19:51Vladivostoklør 02:51
Kemerovofre 23:51Peveklør 04:51Volgogradfre 20:51
Khabarovsklør 02:51Pjatigorskfre 19:51Volochankafre 23:51
Khandygalør 01:51Poljarnye Zorifre 19:51Vorkutafre 19:51
Khanty-Mansijskfre 21:51Pskovfre 19:51Voronezjfre 19:51
Khatangafre 23:51Rjazanfre 19:51Zabaykalsklør 01:51
Kirovfre 19:51Rostov (RU-YAR)fre 19:51Zhigansklør 01:51
Komsomolsk-na-Amurelør 02:51Rostov-na-Donu (RU-ROS)fre 19:51Zyryankalør 03:51
Russland
19:5114
fredag 3. april 2020

Flyplasser

  • Domodedovo International Airport, DME
  • Sheremetyevo International Airport, SVO
  • Pulkovo Airport, LED
  • Vnukovo International Airport, VKO
  • Tolmachevo Airport, OVB
  • Koltsovo Airport, SVX