Hjem   Klokka   Verden   Kiribati
Flagg for Kiribati

Lokaltid i Kiribati

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Kiribati

Fullt navn: Republikken Kiribati

Forkortelser: KI, KIR

Hovedstad: Tarawa

Tidssoner: 3

Retningsnummer: +686

By (land)
 
14:37
UTC +12
 
14:37
UTC +12
 
15:37
UTC +13
 
15:37
UTC +13
 
16:37
UTC +14
Reklame

Lokal tid på steder i Kiribati med lenker til mer info (5 steder)

Kantonøyaons 15:37Rawakions 15:37Tarawaons 14:37
Kiritimations 16:37Tabiteueaons 14:37
Kiribati
14:3753
onsdag 19. februar 2020

Flyplasser

  • Bonriki International Airport, TRW
  • Tabiteuea North Airport, TBF
  • Canton Airfield, CIS
  • Cassidy International Airport, CXI
  • TAMANA, TMN
  • NONOUTI, NON