Hjem   Klokka   Verden   Indonesia

Flagg for Indonesia Lokaltid i Indonesia

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Indonesia

Fullt navn: Republikken Indonesia

Forkortelser: ID, IDN

Hovedstad: Jakarta

Tidssoner: 3

Retningsnummer: +62

 
01:23
UTC +7
 
01:23
UTC +7
 
01:23
UTC +7
 
02:23
UTC +8
 
02:23
UTC +8
 
03:23
UTC +9
Reklame

Lokal tid på steder i Indonesia med lenker til mer info (58 steder)

Ambonsøn 03:23Ketapangsøn 01:23Pontianaksøn 01:23
Balikpapansøn 02:23Kudussøn 01:23Rabasøn 02:23
Banda Acehsøn 01:23Kupangsøn 02:23Rantepaosøn 02:23
Bandar Lampungsøn 01:23Madiunsøn 01:23Samarindasøn 02:23
Bandungsøn 01:23Makassarsøn 02:23Sangattasøn 02:23
Banjarmasinsøn 02:23Malangsøn 01:23Semarangsøn 01:23
Batamsøn 01:23Mamujusøn 02:23Seminyaksøn 02:23
Bekasisøn 01:23Manadosøn 02:23Serangsøn 01:23
Bengkulusøn 01:23Manokwarisøn 03:23Singarajasøn 02:23
Bogorsøn 01:23Mataramsøn 02:23Sofifisøn 03:23
Bukittinggisøn 01:23Medansøn 01:23Surabayasøn 01:23
Cirebonsøn 01:23Nusa Lembongansøn 02:23Surakartasøn 01:23
Denpasarsøn 02:23Padangsøn 01:23Tanjung Pinangsøn 01:23
Endesøn 02:23Palangka Rayasøn 01:23Tasikmalayasøn 01:23
Gorontalosøn 02:23Palembangsøn 01:23Tegalsøn 01:23
Jakartasøn 01:23Palusøn 02:23Ternatesøn 03:23
Jambisøn 01:23Pangkal Pinangsøn 01:23Ubudsøn 02:23
Jaya Purasøn 03:23Pekalongansøn 01:23Yogyakartasøn 01:23
Kedirisøn 01:23Pekanbarusøn 01:23
Kendarisøn 02:23Pematang Siantarsøn 01:23
Indonesia
01:2358
søndag 23. september 2018

Flyplasser

  • Soekarno–Hatta International Airport, CGK
  • Ngurah Rai International Airport, DPS
  • Juanda International Airport, SUB
  • Sultan Hasanuddin International Airport, UPG
  • Kuala Namu International Airport, KNO
  • Adisucipto International Airport, JOG