Hjem   Klokka   Verden   Brasil

Flagg for Brasil Lokaltid i Brasil

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Brasil

Forkortelser: BR, BRA

Annet navn: Brasil

Hovedstad: Brasília

Tidssoner: 4

Retningsnummer: +55

 
13:18
UTC -5
 
14:18
UTC -4
 
15:18
UTC -3
 
16:18
UTC -2
 
16:18
UTC -2
Reklame

Lokal tid på steder i Brasil med lenker til mer info (94 steder)

Alagoinhassøn 15:18Garanhunssøn 15:18Porto Alegre *søn 16:18
Anápolis *søn 16:18Goiânia *søn 16:18Porto Velhosøn 14:18
Aracajusøn 15:18Governador Valadares *søn 16:18Recifesøn 15:18
Araguaínasøn 15:18Guarulhos *søn 16:18Ribeirão Preto *søn 16:18
Bacabalsøn 15:18Ilhéussøn 15:18Rio Brancosøn 13:18
Balsassøn 15:18Imperatrizsøn 15:18Rio de Janeiro *søn 16:18
Barra do Garçassøn 15:18Ipatinga *søn 16:18Rio Grande *søn 16:18
Barreirassøn 15:18Itabunasøn 15:18Salvadorsøn 15:18
Bauru *søn 16:18Itumbiara *søn 16:18Santa Maria *søn 16:18
Belémsøn 15:18Jequiésøn 15:18Santarémsøn 15:18
Belo Horizonte *søn 16:18João Pessoasøn 15:18Santos *søn 16:18
Blumenau *søn 16:18Joinville *søn 16:18São Félix do Xingusøn 15:18
Boa Vistasøn 14:18Juazeiro do Nortesøn 15:18São Gabriel da Cachoeirasøn 14:18
Brasília *søn 16:18Juiz de Fora *søn 16:18São José do Rio Preto *søn 16:18
Camaçarisøn 15:18Londrina *søn 16:18São José dos Campos *søn 16:18
Campina Grandesøn 15:18Macaé *søn 16:18São Luíssøn 15:18
Campinas *søn 16:18Macapásøn 15:18São Paulo *søn 16:18
Campo Grande *søn 15:18Maceiósøn 15:18Sinop *søn 15:18
Campos dos Goytacazes *søn 16:18Manaussøn 14:18Sobralsøn 15:18
Caruarusøn 15:18Manicorésøn 14:18Sorocaba *søn 16:18
Caxias do Sul *søn 16:18Montes Claros *søn 16:18Tabatingasøn 13:18
Codósøn 15:18Mossorósøn 15:18Tefésøn 14:18
Criciúma *søn 16:18Natalsøn 15:18Teófilo Otoni *søn 16:18
Cruzeiro do Sulsøn 13:18Niterói *søn 16:18Teresinasøn 15:18
Cuiabá *søn 15:18Palmassøn 15:18Uberaba *søn 16:18
Curitiba *søn 16:18Parnaíbasøn 15:18Uberlândia *søn 16:18
Eirunepésøn 13:18Passo Fundo *søn 16:18Uruguaiana *søn 16:18
Feira de Santanasøn 15:18Pelotas *søn 16:18Vitória *søn 16:18
Fernando de Noronhasøn 16:18Petrópolis *søn 16:18Vitória da Conquistasøn 15:18
Florianópolis *søn 16:18Pirassununga *søn 16:18Volta Redonda *søn 16:18
Fortalezasøn 15:18Ponta Grossa *søn 16:18
Foz do Iguaçu *søn 16:18Porto Acresøn 13:18
Brasil
16:1851
søndag 18. november 2018

Flyplasser

  • São Paulo-Guarulhos International Airport, GRU
  • Presidente Juscelino Kubitschek International Airport, BSB
  • Rio de Janeiro-Galeão International Airport, GIG
  • Deputado Luís Eduardo Magalhães International Airport, SSA
  • Congonhas-São Paulo Airport, CGH
  • Afonso Pena International Airport, CWB