Hjem   Klokka   Verden   Australia

Flagg for Australia Lokaltid i Australia

Flere tidssoner

Se kartet nedenfor

Land: Australia

Forkortelser: AU, AUS

Hovedstad: Canberra

Tidssoner: 6 (Moderland)

Tidssoner tilsammen: 9 inkl. oversjøiske områder

Retningsnummer: +61

 
22:48
UTC +8
 
23:33
UTC +8:45
 
00:18
UTC +9:30
 
00:48
UTC +10
 
01:18
UTC +10:30
Reklame

Klokka i Stater og Territorier i Australia (8 Stater og Territorier listet opp nedenfor, 3 Stater og Territorier har flere tidssoner)

Australian Capital Territory *fre 01:48Queenslandfre 00:48Vest-Australiator 22:48
New South Wales (west) *fre 01:18Sør-Australia *fre 01:18Victoria *fre 01:48
New South Wales *fre 01:48Tasmania *fre 01:48
Nordterritorietfre 00:18Vest-Australia (southeast) tor 23:33

Lokal tid andre steder i Australia (1 sted)

Lord Howe-øya *fre 01:48

Lokal tid i Australia sine oversjøiske territorier

Oversjøisk territoriumTypeEksempel-byKlokka
ChristmasøyaTerritoriumThe Settlementtor 21:48
KokosøyeneTerritoriumBantamtor 21:18
Norfolk IslandTerritoriumKingstonfre 01:48
Australia
01:4831
fredag 23. februar 2018

Flyplasser

  • Sydney Airport, SYD
  • Melbourne Airport, MEL
  • Brisbane Airport, BNE
  • Perth Airport, PER
  • Adelaide Airport, ADL
  • Cairns International Airport, CNS