Hjem   Tidsforskjell   Hjelp

Hvordan finner jeg tidsforskjellen?

Vanlige spørsmål

Hvordan legger jeg til en by?

Klikk i den blå boksen med teksten Legg til en by eller tidssone og skriv inn den byen du ønsker eller velg den fra lista som kommer opp. Legg til enda en by eller tidssone slik at du kan sammenlikne dem.

Hvordan legger jeg til tidssone?

Klikk i den blå boksen med teksten Legg til en by eller tidssone og skriv inn den tidssonen du ønsker eller velg den fra lista som kommer opp. Legg til enda en by eller tidssone slik at du kan sammenlikne dem.

Hvordan nullstiller jeg?

Bruk den røde lenken som heter Fjern alle byer og start på ny.

Hvordan endrer jeg tidspunkt?

Bruk musa eller fingeren til å dra den røde prikken på tidslinja under byene og/eller tidssonene du har valgt. Klokkeslettet vises på høyre side.

Hva betyr fargeprikkene?

Prikkene fungerer etter trafikklys-prinsippet:
(grønn) arbeidstid i ukedager
(gul) etter arbeidstid
(rød) etter arbeidstid, natt eller fridager

For flere valgmuligheter, prøv møtetid-planleggeren online eller vår iOS app.

Hvor mange byer kan jeg legge til?

Maksimum antall byer per utregning er 12.

Kan jeg endre rekkefølgen på byene?

Du kan endre rekkefølgen ved å bruke de små pilene ( ˄ ˅ ) nederst i venstre hjørne under byen eller tidssonen du har valgt.

Kan jeg lagre en by?

Det er ikke mulig å lagre byer, men dersom du har laget et personlig verdensur så kommer byene du har lagret der også i menyen under by-velgeren.

Hva betyr det gule utropstegnet?

Utropstegnet forteller at den tidssonen du har valgt ikke er i bruk. Mest sannsynlig er dette på grunn av justering fra eller til sommertid. Klikk på utropstegnet for å endre tidssonen til en som er i bruk.

Hvordan deler jeg resultatene?

Klikk på den grønne Last ned / Eksporter resultater-lenken i høyre hjørne. Fra pop-up vinduet som da dukker opp kan du velge å kopiere resultatet og lime det i et dokument eller en epost, eller du kan kopiere den delbare lenken.

Andre muligheter:

  • Last ned som tekstfil laster ned en tekstfil som heter timezoneconverter.txt til din smarttelefon, datamaskinen eller ditt nettbrett.
  • Legg til i kalender laster ned en kalender-fil som heter event.ics som kan eksporteres til din kalender.

Hvordan skriver jeg ut resultatene?

Klikk på den grønne Last ned / Eksporter resultater-lenken i høyre hjørne. Fra pop-up vinduet som da dukker opp kan du velge å kopiere resultatet og lime det i et dokument og skrive det ut.

Dersom du klikker Last ned som tekstfil så lastes en tekstfil som heter timezoneconverter.txt ned til din smarttelefon, datamaskinen eller ditt nettbrett. Denne kan du skrive ut.

Reklame
Send oss ​​en e-post

Fant du ikke en løsning? Kontakt vårt support-team.

Send oss en e-post. Vi svarer vanligvis i løpet av et par dager.