Hjem   Kalender   Hjelp

Hvordan virker kalenderen?

Steg-for-steg veiledning for å tilpasse kalenderne våre til ditt behov.

Tilpass vår online kalender

Hva er standard kalenderinnstillinger?

Kalenderen åpnes for inneværende år for det landet du befinner deg i, basert på datamaskinens IP-adresse. Du kan endre år og land direkte i kalenderen.

Hva kan jeg tilpasse direkte i kalenderen?

Du kan endre år og land direkte på kalender-siden. Flere alternativer er tilgjengelige via knappene Endre utseende og Formatering over kalenderen. Flere valg-knappen har lenker til enda flere alternativer i separate skjemaer, eller bruk innstillinger for kalender.

Land

Hvordan velger jeg et annet land?

Velg land fra nedtrekksmenyen øverst på kalender-siden. Det er flere hundre land å velge mellom.

Hvorfor mangler landet jeg leter etter?

Vi har kalendere for mer enn 200 land. Hvis landet du leter etter ikke er på listen, har vi ikke lagt til det ennå. Du vil kanskje velge et land som ligger geografisk nær eller har liknende kultur, for liknende merkedager.

Hvorfor åpner kalenderen på feil land?

Kalenderen går automatisk til landet du befinner deg i, basert på datamaskinens IP-adresse. Men dersom du bruker et bokmerke, en favoritt eller en ellers lagret lenke, kan du ha lagret den med et annet land inkludert i nettadressen (URL). For å sikre at du alltid går til inneværende års kalender for landet du er inne, rediger URL-adressen i bokmerket slik at den ser slik ut: https://www.timeanddate.no/kalender/

Kalenderperiode

Hvordan lager jeg kalender for at skoleår?

Gå til innstillinger for kalender og velg alternativ C under 2. Kalenderperiode. Velg august som første måned og velg 10 som antall måneder.

Størrelse og layout

Legg til plass for notater

Velg uteseende og størrelse for din kalender. Her kan du blant annet legge til linjer for notater som er nyttig dersom du skal skrive ut kalenderen.

Språk

Hvilke språk er tilgjengelige for kalendere?

Vi tilbyr engelsk, tysk og norsk tekst for de fleste land fordi vi driver nettsteder på disse tre språkene. De fleste kalendere har også lokale språk. For en oversikt over hvor mange språk som er tilgjengelige, vennligst se listen våre engelske API-sider (ekstern lenke).

Ukenummer, helligdager mm

Hvordan endrer eller fjerner jeg listen med merkedager under kalenderen?

For å fjerne listen eller endre hvilke merkedager du vil ha med, kan du bruke nedtrekksmenyen Velg merkedager:

Du kan også trykke på knapppen over kalenderen som heter Flere valgVelg egne innstillinger (detaljert) og velge fanen Helligdag.

Hvilke valg du har, vil variere noe mellom ulike lands kalendere.

Hvordan lagrer jeg mine kalenderinnstillinger?

Dersom du oppretter en gratis brukerkonto hos timeanddate.no, lagrer vi dine innstillinger på vår server, så lenge du er pålogget. Du kan logge på kontoen fra hvilken som helst maskin, mobil eller nettbrett.

Personvern på timeanddate.no.

Reklame

Kalender med helligdager

Dato- og ukedagskombinasjon

Hvilke år har lik kalender som

Hvilke måneder er like?

Send oss ​​en e-post

Fant du ikke en løsning? Kontakt vårt support-team.

Send oss en e-post. Vi svarer vanligvis i løpet av et par dager.