Hjem > Info

timeanddate.no – Rett tid på rett sted

Time and Date AS driver nettstedene timeanddate.no , timeanddate.com og timeanddate.de.

Stavanger city, Norway.

Time and Date AS holder til like utenfor Stavanger.

©iStockphoto.com/irakite

Time and Date AS er et aksjeselskap eiet og drevet av grunnlegger Steffen Thorsen. Selskapet er registrert i Foretaksregisteret som NO 988 375 713 MVA.

På nett siden 1995

Verdensuret – World Clock og kalenderen ble publisert på engelsk allerede i november i 1995, som en del av et studieprosjekt. Vårt moder-nettsted, timeanddate.com, ble registrert i 1997 og kom på nett 24. mai 1998, med beskjedne 24 brukere.

Verdens største

I dag er timeanddate.com verdens største nettsted for dato og klokke-tjenester med god margin, ifølge statistikk fra Alexa, Quantcast og m.fl.

Vi utvikler også Apper for Android og iOS, samt API-tjenester for utviklere, og en tysk versjon av nettstedet er også på vei.

Time and Date AS har kontorer på Forus Vest, på grensen mellom Sandnes og Stavanger.

Internasjonalt miljø

Vi er i dag mer enn 20 ansatte, de fleste utviklere, de andre designere og journalister. Med over 8 nasjonaliteter, er arbeidsspråket vårt for det meste engelsk.

Vi annonserer jevnlig etter nye medarbeidere, både til redaksjonelle og tekniske roller, så følg med her, på finn.no og i lokalpressen.

Tema:

Kalender med helligdager


Mer å lese

Sol- og måneformørkelser

Lokal tid & dato for alle sol- og måneformørkelser og planetpassasjer med animasjon: Total, delvis og ringformet (annulær) solformørkelse og total, delvis og halvskygge måneformørkelse. mer

Når er høstferien?

Høstferien er en uke lang skoleferie i september eller oktober, i uke 40 eller 41, avhengig av fylke. I Nord-Norge har de fri bare to-tre dager. mer

De 12 månedene

Månedene deler opp et året i omtrent like deler basert på månens syklus rundt jordkloden. Det er 12 måneder på 28, 30 eller 31 dager i et normalt år. mer